dc.contributor.author | Bergslid, Rose | |
dc.date.accessioned | 2016-05-04T12:46:08Z | |
dc.date.accessioned | 2016-05-04T12:48:09Z | |
dc.date.available | 2016-05-04T12:46:08Z | |
dc.date.available | 2016-05-04T12:48:09Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-01590-1 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2388624 | |
dc.description.abstract | Økt matproduksjon basert på norske ressurser er en kjent målsetting i norsk landbrukspolitikk, men er vi i stand til å innfri målet? Med det som bakgrunn tok Gjemnes Bondelag og Gjemnes og Tingvoll Bonde- og Småbrukarlag initiativ til å utarbeide en næringsstrategi for økt matproduksjon i Gjemnes. Ved å ta målet (1 % årlig økning i matproduksjonen neste 20 år) ned på kommunenivå er det lettere å se flaskehalser og muligheter. | |
dc.language.iso | nob | |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO POP;2(3) 2016 | |
dc.title | Strategi for økt matproduksjon i Gjemnes kommune | |
dc.type | Others | |
dc.date.updated | 2016-05-04T12:46:08Z | |
dc.subject.nsi | VDP::Landbruks- og fiskerifag: 900::Landbruksfag: 910::Naturressursforvaltning: 914 | |
dc.subject.nsi | VDP::Agriculture and fisheries science: 900::Agricultural sciences: 910::Natural resource management: 914 | |
dc.identifier.cristin | 1484254 | |
dc.subject.keyword | Matproduksjon / Food production | |