Matsvinn og matavfall i Norge. Hvor mye spiselig mat kastes? Hva er årsakene og miljøeffektene?
dc.contributor.author | Helgesen, Hilde | |
dc.date.accessioned | 2017-04-10T13:32:50Z | |
dc.date.available | 2017-04-10T13:32:50Z | |
dc.date.created | 2017-02-23T11:45:53Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2437366 | |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | NILF Discussion Papers; | |
dc.title | Matsvinn og matavfall i Norge. Hvor mye spiselig mat kastes? Hva er årsakene og miljøeffektene? | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 31 | nb_NO |
dc.source.issue | 03 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1453378 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |