dc.contributor.author | Solemdal, Liv | |
dc.contributor.author | Friis Pedersen, Susanne | |
dc.date.accessioned | 2017-05-21T19:14:10Z | |
dc.date.available | 2017-05-21T19:14:10Z | |
dc.date.created | 2014-11-18T13:10:19Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-01343-3 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2443016 | |
dc.description.abstract | Det er samlet informasjon om markedet for økologisk mat i de nordiske landene. Ulikheter mellom landene er belyst ved å sammenligne faktorer som politiske mål og oppfølging av disse, innenlands produksjon av økologisk mat, strategier for markedsføring og forbrukerpreferanser | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Bioforsk | nb_NO |
dc.relation.ispartof | Bioforsk Rapport | |
dc.relation.ispartofseries | Bioforsk Rapport; | |
dc.subject | Økologisk mat | nb_NO |
dc.subject | økologisk landbruk | nb_NO |
dc.subject | marked | nb_NO |
dc.title | Økologisk mat i de nordiske landene - tilgang på råvarer og faktorer som påvirker omsetning av økologisk mat | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Landbruksfag: 910 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 51 | nb_NO |
dc.source.volume | 9 | nb_NO |
dc.source.issue | 139 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1174155 | |
dc.relation.project | Bioforsk: 20282 | nb_NO |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |