dc.contributor.author | Milford, Anna Birgitte | |
dc.date.accessioned | 2017-06-01T11:36:10Z | |
dc.date.available | 2017-06-01T11:36:10Z | |
dc.date.created | 2017-04-21T09:06:29Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7077-887-4 | |
dc.identifier.issn | 0805-9691 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2444107 | |
dc.description.abstract | Økologisk areal til produksjon av grønnsaker, poteter, frukt og bær har i de senere år gått ned, og flere spørreundersøkelser viser at det er et fåtall av de konvensjonelle produsentene som vurderer å legge om til økologisk drift. I dette notatet presenteres resultatene fra et prosjekt som har hatt som målsetning å finne de viktigste årsakene til at ikke flere frukt-, bær- og grønnsaksprodusenter legger om til økologisk drift. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning | nb_NO |
dc.relation.ispartof | Notat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.) | |
dc.relation.ispartofseries | NILF Notat;2014-9 | |
dc.subject | Økologisk landbruk | nb_NO |
dc.subject | Organic farming | nb_NO |
dc.subject | Kvalitativ forskningsmetode | nb_NO |
dc.subject | Qualitative research | nb_NO |
dc.subject | Frukt og grønnsaker | nb_NO |
dc.title | Årsaker til manglende motivasjon for økologisk dyrkning blant norske frukt-, bær- og grønnsaksdyrkere | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Landbruksfag: 910 | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Agricultural sciences: 910 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 39 | nb_NO |
dc.source.issue | 09 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1465843 | |
dc.relation.project | Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning: I062 | nb_NO |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |