dc.contributor.author | Milford, Anna Birgitte | |
dc.date.accessioned | 2017-07-19T17:23:23Z | |
dc.date.available | 2017-07-19T17:23:23Z | |
dc.date.created | 2017-06-20T15:00:01Z | |
dc.date.issued | 2012-03 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7077-820-1 | |
dc.identifier.issn | 0805-9691 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2449077 | |
dc.description.abstract | Denne rapporten er en oppsummering av et delprosjekt som ble gjennomført i forbindelse med samarbeidsprosjektet «Norsk økologisk frukt til forbrukar». Prosjektet ble gjennomført i samarbeid med BAMA og butikkjeden Safari i Bergen. Formålet med delprosjektet var først og fremst å finne ut hva som hadde størst omsetning av norske økologiske epler i løsvekt og pakke. I tillegg skal prosjektet gi en oversikt over verdikjeden for norske økologiske epler. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning | nb_NO |
dc.relation.ispartof | Notat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.) | |
dc.relation.ispartofseries | NILF Notat;2012-5 | |
dc.subject | Økologisk mat | nb_NO |
dc.subject | Organic food | nb_NO |
dc.subject | Matemballasje | nb_NO |
dc.subject | Food packaging materials | nb_NO |
dc.title | Hva skal det være: epler i løsvekt eller emballert Butikkforsøk med norske, økologiske epler | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Økonomi: 210 | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Economics: 210 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 31 | nb_NO |
dc.source.issue | 05 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1477616 | |
dc.relation.project | Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning: K047 | nb_NO |
dc.relation.project | Norges forskningsråd: 182770 | nb_NO |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |