Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKjesbu, Erland
dc.contributor.authorGundersen, Lill-Ann
dc.contributor.authorJervell, Anne Moxnes
dc.coverage.spatialNorge, Akershus, Østfoldnb_NO
dc.date.accessioned2018-05-31T13:55:49Z
dc.date.available2018-05-31T13:55:49Z
dc.date.issued2003-12
dc.identifier.isbn82-7077-547-9
dc.identifier.issn0805-9691
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2499970
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskningnb_NO
dc.relation.ispartofseriesNILF Notat;2003-31
dc.subjectNettverknb_NO
dc.subjectMatkulturnb_NO
dc.subjectRegionnb_NO
dc.titleRegional Matkultur Akershus og Østfold – en SWOTanalysenb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Landbruksfag: 910nb_NO
dc.subject.nsiVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Økonomi: 210nb_NO
dc.source.pagenumber54nb_NO
dc.source.issue31nb_NO
dc.identifier.cristin1588119
dc.relation.projectNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning: E037nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel