Mat og Industri 2018 Status og utvikling i norsk matindustri
dc.contributor.editor | Prestegard, Sjur Spildo | |
dc.date.accessioned | 2019-03-29T09:18:20Z | |
dc.date.available | 2019-03-29T09:18:20Z | |
dc.date.created | 2019-03-08T13:01:36Z | |
dc.date.issued | 2018-12 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-02209-1 | |
dc.identifier.issn | 2464-1189 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2592373 | |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | NIBIO | nb_NO |
dc.relation.ispartof | NIBIO Bok | |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO Bok;4(13) 2018 | |
dc.title | Mat og Industri 2018 Status og utvikling i norsk matindustri | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 16 | nb_NO |
dc.source.volume | 4 | nb_NO |
dc.source.issue | 13 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1683262 | |
dc.relation.project | NIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi: 11349 | nb_NO |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Divisjon for matproduksjon og samfunn [1012]
Publikasjoner knyttet til ansatte ved Divisjon for matproduksjon og samfunn -
NIBIO RAPPORT [1473]
-
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO [4531]