Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBolli, Randi
dc.contributor.authorChristiansen, Agnethe
dc.date.accessioned2020-11-26T10:10:17Z
dc.date.available2020-11-26T10:10:17Z
dc.date.created2020-11-25T08:18:44Z
dc.date.issued2020-11
dc.identifier.citationNIBIO POP. 2020, 6 (42), .en_US
dc.identifier.issn2464-1170
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2689720
dc.description.abstractI 2019 ble det analysert 1105 prøver av konvensjonelle ferske, fryste eller bearbeidede matvarer og 158 prøver av økologiske matvarer i overvåkingsprogrammet «Rester av plantevernmidler i næringsmidler» som NIBIO utfører på oppdrag av og i samarbeid med Mattilsynet. Prøveuttaket omfattet 120 ulike vareslag fra 65 forskjellige land. Av de 1263 prøvene var 70 % importerte og 30 % norskproduserte næringsmidler. Resultatene viser at innholdet av rester av plantevernmidler i næringsmidler på det norske markedet er lavt. I mer enn 97 % av prøvene som ble tatt ut i 2019, er innholdet innenfor de fastsatte grenseverdiene. Det var ingen funn over grenseverdi i norske produkter.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.relation.ispartofseriesNIBIO pop;6(42) 2020
dc.titleOvervåkingsresultater for plantevernmidler i næringsmidler 2019en_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.pagenumber6en_US
dc.source.volume6en_US
dc.source.journalNIBIO POPen_US
dc.source.issue42en_US
dc.identifier.cristin1851964
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel