dc.contributor.author | Prestvik, Anne | |
dc.contributor.author | Ystad, Eystein | |
dc.contributor.author | Pettersen, Ivar | |
dc.contributor.author | Helgesen, Hilde | |
dc.contributor.author | Romsaas, Ingrid | |
dc.date.accessioned | 2020-12-15T07:52:55Z | |
dc.date.available | 2020-12-15T07:52:55Z | |
dc.date.created | 2020-12-14T15:02:29Z | |
dc.date.issued | 2020-12 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-02716-4 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2719373 | |
dc.description.abstract | Denne rapporten gjør en gjennomgang av kompetansebehovet i landbrukets verdikjeder, inkludert matindustrien. Det er også en oversikt og gjennomgang av utdanningstilbudene, fra videregående til universitet, som er rettet mot landbruket, samt søkning og kandidatproduksjon i disse. Til slutt i rapporten er det en gjennomgang av gap mellom kompetansebehov, utdanningstilbud og rekruttering, og forslag til tiltak. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | NIBIO | en_US |
dc.relation.ispartof | NIBIO Rapport | |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO-rapport;6(171) 2020 | |
dc.subject | Kompetansebehov | en_US |
dc.subject | Utdanning | en_US |
dc.subject | Jordbruk | en_US |
dc.title | Landbrukets kompetansebehov og utdanninger | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
dc.source.pagenumber | 96 | en_US |
dc.source.volume | 6 | en_US |
dc.source.issue | 171 | en_US |
dc.identifier.cristin | 1859621 | |
dc.relation.project | NIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi: 51372 | en_US |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |