Veien til bedre bærekraft – Et dybdestudie i grøntnæringa i nord
Research report
Published version
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2831994Utgivelsesdato
2021-11Metadata
Vis full innførselSamlinger
- Divisjon for matproduksjon og samfunn [966]
- NIBIO RAPPORT [1456]
- Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO [4467]
Sammendrag
Denne rapporten er en sammenstilling av prosjektet ‘Grøntproduksjon i nord: mot en bærekraftig fremtid’, som ble gjennomført vinteren 2020/2021. Formålet med prosjektet var å undersøke hva en bærekraftig gård i Nord-Norge er, og hvordan vi kan sikre en mer bærekraftig produksjon av bær, grønnsaker og potet i fremtiden. Vi analyserer status for bærekraft på gårdsnivå med SmartFarm og gjennom workshoper undersøker vi hva som kjennetegner læringsprosesser for mer bærekraft.