dc.contributor.author | Wam, Hilde Karine | |
dc.contributor.author | Felton, Annika M. | |
dc.contributor.author | Hjeljord, Olav | |
dc.date.accessioned | 2022-03-17T06:50:08Z | |
dc.date.available | 2022-03-17T06:50:08Z | |
dc.date.created | 2022-03-16T10:52:00Z | |
dc.date.issued | 2022-03 | |
dc.identifier.citation | NIBIO POP. 2022, 8 (8), . | en_US |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-03042-3 | |
dc.identifier.issn | 2464-1170 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2985688 | |
dc.description.abstract | Det første de fleste tenker på når en nevner elgbeite er ROS. Rogn, osp og selje (og eik i Sverige) er de mest ettertraktede beiteplantene for skogens konge i Skandinavia. De utgjør derimot ofte bare en liten del av den typiske dietten til elg. Flere andre faktorer avgjør også kvaliteten på elgbeitene. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO-pop;8(8) 2022 | |
dc.title | Erfaringer fra Norge og Sverige Hva er et godt elgbeite? | en_US |
dc.type | Journal article | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
dc.source.pagenumber | 4 | en_US |
dc.source.volume | 8 | en_US |
dc.source.journal | NIBIO POP | en_US |
dc.source.issue | 8 | en_US |
dc.identifier.cristin | 2010146 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |