• Mer norsk frukt og grønt i offentlig sektor 

      Dombu, Siri Voll; Johnsen, Hanne Margrete; Kårstad, Signe; Pettersen, Ivar (NIBIO-rapport;8(34) 2022, Research report, 2022-03)
      Andelen norsk frukt og grønt i offentlige anskaffelser kan økes. Ifølge vårt anslag er norskandelen av frukt og grønt i offentlige innkjøp på ca. 20 prosent, og vi anslår at norskandelen i offentlig sektor er lavere enn ...
    • Økologisk mat i offentlig sektor 

      Knutsen, Heidi; Lyng, Ane Margrethe; Nymoen, Charlotte; Spissøy, Arild; Svennerud, Mads (NILF Notat;2007-4, Research report, 2007-02)
      I 2005 var 3,5 % av jordbruksarealene økologiske, og det var registrert 2 496 godkjente, økologiske produsenter i Norge. Andelen økologisk produksjon varierer mellom ulike landsdeler og produksjoner. Produksjonen av økologisk ...