• Health- and Sensory-Related Phytochemicals and Agronomic Characteristics of 26 Head Cabbage Cultivars 

      Schmidt, Gesine; Vågen, Ingunn Molund; Hagen, Sidsel Fiskaa; Guren, Gerd; Borge, Grethe Iren Andersen (Peer reviewed; Journal article, 2024-10-03)
      This study investigated the variation in health- and sensory-related phytochemicals and agronomic characteristics of 26 head cabbage cultivars grown in randomized block field trials under commercial cultivation conditions ...
    • OPTIROT - Optimalisering av råvarer og teknikk for bedre kvalitet og redusert svinn under lagring av rotgrønnsaker. 

      Thomsen, Mette Goul; Indergård, Erlend; Heltoft, Pia; Guren, Gerd; Wold, Anne-Berit; Larsen, Hanne; Asalf, Belachew (NIBIO Rapport;6(31) 2020, Research report, 2020-03)
      I prosjekt OPTIROT samarbeider 26 produsenter, to kjøleteknologiselskaper, en sensorutvikler, en biopesticidutvikler, to emballasjeprodusenter, fire regioner under NLR, Gartnerhallen og fem forskningsinstitutter (Nofima, ...
    • P-gjødsling til grønnsaker. Evaluering og nye anbefalinger 

      Riley, Hugh; Stubhaug, Erling; Kristoffersen, Annbjørg; Krogstad, Tore; Guren, Gerd; Tajet, Torgeir (Bioforsk rapport;7(68) 2012, Research report, 2012-03)
      Trender og utfordringer ved P-gjødsling til grønnsaker er drøftet og resultater av eldre og nyere norske forsøk med P-gjødsling til grønnsaksarter er presentert. Grønnsaker er en vekstgruppe med varierende rotvekstmønster, ...