• Industrial storage of root vegetables: Energy and quality aspects of existing cold-storages 

      Indergård, Erlend; Thomsen, Mette Goul; Heltoft, Pia; Asalf, Belachew; Nordskog, Berit; Widell, Kristina Norne; Nordtvedt, Tom Ståle; Tajet, Torgeir; Larsen, Hanne (Chapter, 2019)
      After harvesting, the Norwegian root vegetables are normally stored at refrigerated temperatures for 5 to 7 months. During this period, up to 30% of the products are lost. The goal is to reduce the diseases, the product ...
    • P-gjødsling til grønnsaker. Evaluering og nye anbefalinger 

      Riley, Hugh; Stubhaug, Erling; Kristoffersen, Annbjørg; Krogstad, Tore; Guren, Gerd; Tajet, Torgeir (Bioforsk rapport;7(68) 2012, Research report, 2012-03)
      Trender og utfordringer ved P-gjødsling til grønnsaker er drøftet og resultater av eldre og nyere norske forsøk med P-gjødsling til grønnsaksarter er presentert. Grønnsaker er en vekstgruppe med varierende rotvekstmønster, ...