Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKnutsen, Heidi
dc.contributor.authorHaukås, Torbjørn
dc.contributor.authorKårstad, Signe
dc.contributor.authorMilford, Anna Birgitte
dc.coverage.spatialNorge, Hordaland, Bergennb_NO
dc.date.accessioned2016-11-30T08:45:50Z
dc.date.accessioned2016-11-30T09:27:38Z
dc.date.available2016-11-30T08:45:50Z
dc.date.available2016-11-30T09:27:38Z
dc.date.issued2016-11-24
dc.identifier.isbn978-82-17-01726-4
dc.identifier.issn2464-1162
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2423615
dc.description.abstractI denne rapporten har vi tatt for oss lønnsomheten i økologisk dyrkning innen ulike norske produksjoner. En generell vurdering for alle produksjonene er at det er en økende etterspørsel etter økologiske produkter i markedet. Dette er en viktig forutsetning for motivasjon og økonomisk resultat. Ulike ledd i verdikjeden for mat er tett knytt sammen og må vurderes i sammenheng. For å utvikle økologiske produksjoner, må det være interesse for dette lenger opp i verdikjeden og ikke minst blant forbrukerne. Innretning på tilskuddssystemet og tilskuddssatser sender også klare signaler om hvor mye økologiske produkter prioriteres av myndigheter.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNIBIOnb_NO
dc.relation.ispartofseriesNIBIO Rapport;2(124) 2016
dc.titleØkonomien i økologisk jordbruknb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.date.updated2016-11-30T08:45:50Z
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og fiskerifag: 900::Landbruksfag: 910nb_NO
dc.subject.nsiVDP::Agriculture and fisheries science: 900::Agricultural sciences: 910nb_NO
dc.source.pagenumber75nb_NO
dc.source.volume2nb_NO
dc.source.journalNIBIO Rapportnb_NO
dc.source.issue124nb_NO
dc.identifier.cristin1406196
dc.subject.keywordLandbruksøkonomi / Agricultural economics
dc.subject.keywordRammevilkår / Framework
dc.subject.keywordØkologisk landbruk / Organic farming
dc.relation.projectNIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi: 10366nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel