Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorMcKinnon, Kirsty
dc.contributor.authorKoesling, Matthias
dc.contributor.authorEbbesvik, Martha
dc.contributor.authorBysveen, Kari
dc.date.accessioned2017-04-11T13:08:46Z
dc.date.available2017-04-11T13:08:46Z
dc.date.created2015-03-27T14:46:48Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.isbn978-82-17-01407-2
dc.identifier.issn0809-8654
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2437473
dc.description.abstractØkologisk gulrot er etterspurt og kan dyrkes over store deler av landet. Landbruksdirektoratet melder at det er økende omsetning av økologiske grønnsaker og at det i store deler av året ikke er nok tilgang på norske, økologiske varer. Spesielt er det interesse for økologisk gulrot. Flere aktører ønsker å tilby norsk vare fremfor importert. Pris for vasket og pakket økologisk gulrot er god. Dyrking av gulrot kan by på faglige utfordringer, siden gulrot er sårbar for ugras og insekter som gulrotflue og gulrotsuger. Gulrot vokser langsomt i starten og det er avgjørende å legge til rette for en god start og god oppfølging gjennom hele sesongen. God agronomi og et godt driftsopplegg er forutsetninger for et godt økonomisk resultat. I denne artikkelen beskriver vi forhold som er viktige ved dyrking av økologisk gulrot og gir eksempler på økonomiske kalkyler.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofBioforsk TEMA
dc.relation.ispartofseriesBioforsk TEMA;
dc.subjectgulrotnb_NO
dc.titleØkologisk gulrotproduksjon - agronomi og økonominb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Landbruksfag: 910nb_NO
dc.source.pagenumber12nb_NO
dc.source.volume10nb_NO
dc.source.issue4nb_NO
dc.identifier.cristin1234919
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel