Show simple item record

dc.contributor.authorNes, Arnfinn
dc.contributor.authorTakle, Torbjørn
dc.contributor.authorSerikstad, Grete Lene
dc.date.accessioned2017-05-12T13:15:12Z
dc.date.available2017-05-12T13:15:12Z
dc.date.created2012-05-31T15:05:22Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.isbn978-82-17-00904-7
dc.identifier.issn0809-8662
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2442417
dc.description.abstractBringebærdyrking har hatt kraftig framgang i Noreg siste åra og er nest etter jordbær den viktigaste bærveksten. Den økologiske produksjonen utgjer som for bærartene elles enno ein svært liten del. Men mange forbrukarar ønskjer å kjøpa usprøyta bringebær og det bør difor vera rom for ein vesentleg større produksjon her i landet. Prisen forbrukaren vil betala for økologiske bær er sjølvsagt avgjerande for lønsemda til produsenten. Økologisk dyrking av bringebær er krevjande og ein må normalt rekna med litt større variasjon og gjerne litt lågare avlingar enn for konvensjonell dyrking. I dette heftet er det lagt vekt på å gje innføring i økologisk produksjon, men det aller meste er likt med annan bringebærproduksjon. Det er kort gjort greie for det viktigaste som gjeld vekst og utvikling og val av dyrkingsteknikkar. Tiltak mot skadegjerarar og regelverk for økologisk bærdyrking er også med.nb_NO
dc.language.isonnonb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofBioforsk FOKUS
dc.relation.ispartofseriesBioforsk FOKUS;
dc.titleBringebærdyrking i økologisk landbruknb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Landbruksfag: 910::Planteforedling, hagebruk, plantevern, plantepatologi: 911nb_NO
dc.source.pagenumber30nb_NO
dc.source.volume7nb_NO
dc.source.issue6nb_NO
dc.identifier.cristin927256
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record