dc.contributor.author | Bele, Bolette | |
dc.contributor.author | Tunón, Håkan | |
dc.contributor.author | Røe, Paul Sverre | |
dc.date.accessioned | 2017-05-21T15:41:05Z | |
dc.date.available | 2017-05-21T15:41:05Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-01338-9 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2443011 | |
dc.description.abstract | Markedet etterspør blant annet mat med identitet, bygdeturisme og naturopplevelser. Ved å koble et steds historie og kulturlandskap mer direkte til disse produktene vil de kunne tilegges en merverdi som kan legge grunnlaget for innovasjon og økt verdiskaping i landbruksnæringen. Målsetningen med småprosjektet «Natur- og kulturarv som bærekraftig verdiskaper» har vært å avklare grunnlaget for å utvikle natur- og kulturarven som bærekraftig verdiskaper. Småprosjektet har mottatt støtte fra Interreg Sverige-Norge 2007-2013, delområde Nordens Grønne Belte og EUs regionale utviklingsfond. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Bioforsk | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | Bioforsk rapport; | |
dc.subject | Naturarv | nb_NO |
dc.subject | kulturarv | nb_NO |
dc.subject | bærekraft | nb_NO |
dc.subject | tradisjonell økologisk kunnskap | nb_NO |
dc.subject | turisme | nb_NO |
dc.subject | lokal mat | nb_NO |
dc.title | Natur- og kulturarv som bærekraftig verdiskaper – Sluttrapport Interreg småprosjekt | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Landbruksfag: 910 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 25 | nb_NO |
dc.source.volume | 9 | nb_NO |
dc.source.issue | 134 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1170952 | |
dc.relation.project | Bioforsk: 130199 | nb_NO |