Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorLøes, Anne-Kristin
dc.contributor.authorØverland, John Ingar
dc.contributor.authorNordal, John
dc.date.accessioned2017-05-26T14:42:51Z
dc.date.available2017-05-26T14:42:51Z
dc.date.created2017-05-26T14:46:28Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.isbn978-82-17-01254-2
dc.identifier.issn0809-8654
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2443588
dc.description.abstractSkallet av et egg veier ca. 8 gram, og inneholder verdifulle næringsstoffer. På Nortura sin fabrikk for foredling av egg, i Revetal i Vestfold, produseres det ca. 800 tonn med eggeskall hvert år. Noe av dette materialet ble knust og sammenliknet med vanlig jordbrukskalk i vekstsesongen 2014. Kalken i eggeskall hadde like god effekt som vanlig kalk til å øke pH i jorda, men ser ut til å være mye mer lett-tilgjengelig for næringsopptak i planter.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofBioforsk TEMA
dc.relation.ispartofseriesBioforsk TEMA;
dc.titleKalkingsforsøk med eggeskall. En utprøving i CYCLE-prosjektetnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.source.pagenumber6nb_NO
dc.source.volume9nb_NO
dc.source.issue10nb_NO
dc.identifier.cristin1472208
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel