Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorGrønlund, Arne
dc.date.accessioned2017-06-09T16:57:51Z
dc.date.available2017-06-09T16:57:51Z
dc.date.created2017-06-08T17:32:54Z
dc.date.issued2013-12-12
dc.identifier.isbn978-82-17-01183-5
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2445628
dc.description.abstractRapporten presenterer arealbehov og klimagassutslipp for ulike typer kjøttproduksjoner i Norge. Svin- og fjørfekjøtt har lavere arealbehov og bidrar til lavere klimagassutslipp enn kjøtt fra storfe og sau. Storfe og sau tar opp mesteparten av fôret som gras, men har likevel omtrent like stort kraftfôrforbruk per kg kjøtt som svin og fjørfe. Målene om økt matproduksjon og lavere utslipp av klimagasser kan lettest oppnås gjennom økt kornproduksjon, større andel kjøtt av svin og fjørfe og lavere kjøttforbruk totalt.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofBioforsk Rapport
dc.relation.ispartofseriesBioforsk rapport;8(171) 2013
dc.subjectKorndyrkingnb_NO
dc.subjectCereal croppingnb_NO
dc.subjectKjøttproduksjonnb_NO
dc.subjectMeat productionnb_NO
dc.subjectKlimagassernb_NO
dc.subjectGreenhouse gasesnb_NO
dc.titleEffektive dyrkingssystemer for miljø og klima. Arealbehov og klimagassutslipp ved ulike former for kjøttproduksjon i Norgenb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Jordfag: 913nb_NO
dc.subject.nsiVDP::Soil sciences: 913nb_NO
dc.source.pagenumber11nb_NO
dc.source.volume8nb_NO
dc.source.issue171nb_NO
dc.identifier.cristin1474812
dc.relation.projectBioforsk: 8540nb_NO
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel