Nye registreringer

  • Arealbarometer for Finnmark fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-20, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Finnmark fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Troms fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-19, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Troms fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Nordland fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-18, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Nordland fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Sør-Trøndelag fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-16, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Sør-Trøndelag fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Nord-Trøndelag fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-17, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Nord-Trøndelag fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Møre og Romsdal fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-15, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Møre og Romsddal fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Rogaland fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-11, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Rogaland fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Sogn og Fjordane fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-14, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Sogn og Fjordane fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Hordaland fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-12, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Hordaland fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Vest-Agder fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-10, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Vest-Agder fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Aust-Agder fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-09, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Aust-Agder fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Telemark fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-08, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Telemark fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Vestfold fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-07, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Vestfold fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Buskerud fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-06, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Buskerud fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Hedmark fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-04, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Hedmark fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Oppland fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-05, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Oppland fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Oslo fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-3, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Oslo fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Akershus fylke 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-02, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Akershus fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.
  • Arealbarometer for Østfold 

    Frydenlund, Jostein (Arealbarometer for fylker;2017-1, Others, 2017-06)
    Arealstatistikk for Østfold fylke basert på arealressurskartet AR5 og søknader om produksjonstilskudd. Dokumentet inneholder også informasjon om strukturendring i landbruket og nedbygd jordbruksareal.