Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorMilford, Anna Birgitte
dc.date.accessioned2017-07-19T17:23:23Z
dc.date.available2017-07-19T17:23:23Z
dc.date.created2017-06-20T15:00:01Z
dc.date.issued2012-03
dc.identifier.isbn978-82-7077-820-1
dc.identifier.issn0805-9691
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2449077
dc.description.abstractDenne rapporten er en oppsummering av et delprosjekt som ble gjennomført i forbindelse med samarbeidsprosjektet «Norsk økologisk frukt til forbrukar». Prosjektet ble gjennomført i samarbeid med BAMA og butikkjeden Safari i Bergen. Formålet med delprosjektet var først og fremst å finne ut hva som hadde størst omsetning av norske økologiske epler i løsvekt og pakke. I tillegg skal prosjektet gi en oversikt over verdikjeden for norske økologiske epler.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskningnb_NO
dc.relation.ispartofNotat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.)
dc.relation.ispartofseriesNILF Notat;2012-5
dc.subjectØkologisk matnb_NO
dc.subjectOrganic foodnb_NO
dc.subjectMatemballasjenb_NO
dc.subjectFood packaging materialsnb_NO
dc.titleHva skal det være: epler i løsvekt eller emballert Butikkforsøk med norske, økologiske eplernb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Økonomi: 210nb_NO
dc.subject.nsiVDP::Economics: 210nb_NO
dc.source.pagenumber31nb_NO
dc.source.issue05nb_NO
dc.identifier.cristin1477616
dc.relation.projectNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning: K047nb_NO
dc.relation.projectNorges forskningsråd: 182770nb_NO
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel