Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorNesheim, Lars
dc.date.accessioned2017-10-16T21:17:27Z
dc.date.available2017-10-16T21:17:27Z
dc.date.created2017-10-07T18:51:45Z
dc.date.issued2010-03-09
dc.identifier.isbn978-82-1700727-2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2460444
dc.description.abstractVed produksjon av potetsprit vert det att eit flytande biprodukt som vert kalla drank. Dranken inneheld alle dei stoffa i poteta som ikkje er gjæra til alkohol. Praktiske erfaringar har vist at potetdrank er eit smakeleg fôr som kan være rekningssvarande å utnytte i mjølkeproduksjonen. I eit forprosjekt er det tatt ut prøver av drank og resultata er drøfta i høve til tidlegare analysar og resultat av fôringsforsøk. Ein har gjennomført samtalar med forskarar, rådgjevarar og bønder om fordelar og utfordringar med bruk av drank. Det er også foreslått kva ein bør gripe fatt i dersom det er aktuelt med ei oppfølging av forprosjektet.nb_NO
dc.language.isonnonb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofBioforsk Rapport
dc.relation.ispartofseriesBioforsk rapport;5(175) 2010
dc.subjectKulturlandskapnb_NO
dc.subjectCultural landscapesnb_NO
dc.subjectKjøttproduksjonnb_NO
dc.subjectMeat productionnb_NO
dc.subjectNæringsinnholdnb_NO
dc.subjectNutrient contentnb_NO
dc.titlePotetdrank – lokal fôrressurs. Mulegheiter og avgrensingar for auka bruk i storfehaldet på Innherrednb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Naturressursforvaltning: 914nb_NO
dc.subject.nsiVDP::Natural resource management: 914nb_NO
dc.source.pagenumber21nb_NO
dc.source.volume5nb_NO
dc.source.issue175nb_NO
dc.identifier.cristin1503042
dc.relation.projectBioforsk: 1310312nb_NO
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel