Show simple item record

dc.contributor.authorØgaard, Anne Falk
dc.contributor.authorEbbesvik, Martha
dc.coverage.spatialNorge, Rogalandnb_NO
dc.date.accessioned2017-10-17T11:07:13Z
dc.date.available2017-10-17T11:07:13Z
dc.date.created2017-10-13T22:56:36Z
dc.date.issued2010-05-12
dc.identifier.isbn978-82-17-00657-2
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2460540
dc.description.abstractReduksjon i tap av næringsstoffer til miljøet er et viktig mål for økologisk landbruk. Et mål om kretsløp tilpasset lokale forhold med minst mulig import av gjødsel og fôr gjør det sannsynlig at overskuddet av næringsstoffer er mindre i et økologisk driftssystem sammenlignet med et konvensjonelt. Økologisk landbruk er en definert produksjonsmetode som det er fastsatt detaljerte krav til.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofBioforsk Rapport
dc.relation.ispartofseriesBioforsk rapport;5(79) 2010
dc.subjectØkologisk landbruknb_NO
dc.subjectOrganic farmingnb_NO
dc.subjectNitrogennb_NO
dc.subjectSamfunnsøkonomiske analysernb_NO
dc.subjectSocio-economic analysesnb_NO
dc.subjectFosfornb_NO
dc.subjectPhosphorusnb_NO
dc.titleKonsekvensanalyse av omlegging til økologisk matproduksjon i Rogalandnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Andre landbruksfag: 919nb_NO
dc.subject.nsiVDP::Other agricultural sciences: 919nb_NO
dc.source.pagenumber41nb_NO
dc.source.volume5nb_NO
dc.source.issue79nb_NO
dc.identifier.cristin1504575
dc.relation.projectBioforsk: 2010170nb_NO
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record