Økologisk landbruk og matvaresikkerhet
dc.contributor.author | Koesling, Matthias | |
dc.contributor.author | Holten, Jon Magne | |
dc.contributor.author | Serikstad, Grete Lene | |
dc.date.accessioned | 2018-01-30T13:44:59Z | |
dc.date.available | 2018-01-30T13:44:59Z | |
dc.date.created | 2018-01-23T16:22:09Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-00201-7 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2480729 | |
dc.description.abstract | Nesten en femdel av verdens befolkning er konstant underernærte. De viktigste begrensningene for matsikkerhet skyldes sosiale, politiske og økonomiske forhold. Økologisk landbruk kan øke matsikkerheten i utviklingsland gjennom større og mer stabile avlinger, reduserte kostnader og økte inntekter på grunn av økt jordfruktbarhet og større biologisk mangfold. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Bioforsk | nb_NO |
dc.relation.ispartof | Bioforsk TEMA | |
dc.relation.ispartofseries | Bioforsk TEMA;2(14) 2007 | |
dc.title | Økologisk landbruk og matvaresikkerhet | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 2 | nb_NO |
dc.source.volume | 2 | nb_NO |
dc.source.issue | 14 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1550232 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Bioforsk TEMA [234]
-
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO [4501]