Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKoesling, Matthias
dc.contributor.authorHolten, Jon Magne
dc.contributor.authorSerikstad, Grete Lene
dc.date.accessioned2018-01-30T13:44:59Z
dc.date.available2018-01-30T13:44:59Z
dc.date.created2018-01-23T16:22:09Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.isbn978-82-17-00201-7
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2480729
dc.description.abstractNesten en femdel av verdens befolkning er konstant underernærte. De viktigste begrensningene for matsikkerhet skyldes sosiale, politiske og økonomiske forhold. Økologisk landbruk kan øke matsikkerheten i utviklingsland gjennom større og mer stabile avlinger, reduserte kostnader og økte inntekter på grunn av økt jordfruktbarhet og større biologisk mangfold.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofBioforsk TEMA
dc.relation.ispartofseriesBioforsk TEMA;2(14) 2007
dc.titleØkologisk landbruk og matvaresikkerhetnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber2nb_NO
dc.source.volume2nb_NO
dc.source.issue14nb_NO
dc.identifier.cristin1550232
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel