Show simple item record

dc.contributor.authorSpissøy, Arild
dc.date.accessioned2018-04-16T12:27:48Z
dc.date.available2018-04-16T12:27:48Z
dc.date.created2018-04-16T12:54:58Z
dc.date.issued2007-11
dc.identifier.isbn978-82-7077-691-7
dc.identifier.issn0805-9691
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2494268
dc.description.abstractDette er ei undersøking av korleis publikum og utstillare oppfatta profilen av Bergen matfestival 2007 og kva appell festivalen hadde. Undersøkinga er gjort på oppdrag frå landbruksavdelinga hos fylkesmannen i Hordaland. Bergen matfestival 2007 var ei samanslåing av tre arrangement, «Bønder i byd’n», «Stocca fisso», og «Sjømat for alle». Arrangørane har tidlegare lagt opp til ein noko ulik profil – «Stocca fisso» har vore ei informasjonsmesse om den historiske tørrfiskeksporten frå Noreg til Europa, med høve for å få smaksprøvar på kva tørrfisk kan verta nytta til i Italia; for «Sjømat for alle» har opplysningsaspektet vore viktigast, ein ønskjer fremje sjømat som eit sunt alternativ; mens «Bønder i byd’n» har framstått i hovudsak som ei salsmesse av landbruksprodukt frå Hordaland og Sogn og Fjordane, med innslag av informasjonsbuer og aktivitetar. «Bønder i byd’n – Bergen matfest» har tidlegare år vore det klart største arrangementet av dei tre. I 2006 gjorde NILF ein studie av «Bønder i Byd’n» som konkluderte med at det var ein var godt institusjonalisert festival som både publikum og utstillarar likte svært godt. Korleis ville publikum og utstillarane oppfatta den nye, utvida festivalen? Korleis ville appellen vera i forhold til tidlegare utgåver av «Bønder i byd'n»? Det var dei sentrale spørsmåla vi ønskte å få svar på gjennom denne undersøkinga. Vi intervjua 72 vitjande og mottok 32 svar frå utstillarar i etterkant av festivalen. […]nb_NO
dc.language.isonnonb_NO
dc.publisherNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskningnb_NO
dc.relation.ispartofNotat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.)
dc.relation.ispartofseriesNILF Notat;2007-14
dc.subjectMatfestivalnb_NO
dc.subjectFood festivalnb_NO
dc.titleBergen matfestival 2007. Profil og appell hos publikum og utstillararnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Økonomi: 210nb_NO
dc.subject.nsiVDP::Economics: 210nb_NO
dc.source.pagenumber33nb_NO
dc.source.issue14nb_NO
dc.identifier.cristin1579535
dc.relation.projectNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning: A900nb_NO
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record