Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorFannemel, Eline
dc.date.accessioned2018-06-07T14:11:31Z
dc.date.available2018-06-07T14:11:31Z
dc.date.issued2013-02
dc.identifier.isbn978-82-7077-856-0
dc.identifier.issn0805-9691
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2500912
dc.description.abstractProblemstillinga for oppgåva er å vurdere korleis den norske marknaden med beskytta nemning (BB) fungerer per dags dato. Følgjande hypotesar byggjer opp om problemstillinga: 1) Dei fleste konsumentar oppfattar norsk mat som såpass homogen at dei har vanskeleg for å skilje mellom ulike kvalitetar. 2) Norske konsumentar ser ingen nytteverdi av å betale meir for eit BB-produkt enn for ei tilsvarande norsk-produsert vare utan denne nemninga. 3) Produsentar vil over tid kunne lukkast med å informere konsumenten om dei spesielle eigenskapane til produkta. 4) Norske matvareprodusentar forventar ikkje auka profitt ved å ta i bruk BB-merket. […]nb_NO
dc.language.isonnonb_NO
dc.publisherNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskningnb_NO
dc.relation.ispartofseriesNILF Notat;2013-6
dc.subjectbeskytta nemningarnb_NO
dc.subjectimmaterielle rettarnb_NO
dc.subjectasymmetrisk informasjonnb_NO
dc.subjectproduktdifferensieringnb_NO
dc.subjectøkologisk tjukkmjølk frå Rørosnb_NO
dc.subjectHardangereplenb_NO
dc.subjectEplejuice frå Hardangernb_NO
dc.subjectpoteternb_NO
dc.titleBeskytta nemningar – Marknaden i Noregnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Landbruksfag: 910nb_NO
dc.subject.nsiVDP::Samfunnsvitenskap: 200::Økonomi: 210nb_NO
dc.source.pagenumber59nb_NO
dc.source.issue6nb_NO
dc.relation.projectNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning: K054nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel