Effekt av gåsemøkk i surfôr på fôrkvalitet og smakelighet
dc.contributor.author | Høberg, Eva Narten | |
dc.contributor.author | Hatten, Lise | |
dc.contributor.author | Høberg, Jørn | |
dc.date.accessioned | 2018-07-13T23:50:00Z | |
dc.date.available | 2018-07-13T23:50:00Z | |
dc.date.created | 2018-06-29T12:48:08Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-00044-0 | |
dc.identifier.issn | 0809-8654 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2505443 | |
dc.description.abstract | Avlingsskader på eng forårsaket av gåsebeiting er et problem for jordbruket i flere kystområder. Hvordan gåsemøkk påvirker kvalitet og smakelighet på surfôret, ble nærmere undersøkt som en del av et større prosjekt ”Tiltak i eng mot beiting av grågås” (1997-2001). Bakgrunnen for dette delprosjektet var at flere husdyrprodusenter hadde mistanke om at gåseekskrementene reduserte smakeligheten av surfôret – bl.a. gjennom redusert gjæringskvalitet. | nb_NO |
dc.description.abstract | Effekt av gåsemøkk i surfôr på fôrkvalitet og smakelighet | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Bioforsk | nb_NO |
dc.relation.ispartof | Bioforsk TEMA | |
dc.relation.ispartofseries | Bioforsk TEMA;1(13) 2006 | |
dc.title | Effekt av gåsemøkk i surfôr på fôrkvalitet og smakelighet | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 2 | nb_NO |
dc.source.volume | 1 | nb_NO |
dc.source.issue | 13 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1594744 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Bioforsk TEMA [234]
-
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO [4582]