Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHøberg, Eva Narten
dc.contributor.authorHatten, Lise
dc.contributor.authorHøberg, Jørn
dc.date.accessioned2018-07-13T23:50:00Z
dc.date.available2018-07-13T23:50:00Z
dc.date.created2018-06-29T12:48:08Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.isbn978-82-17-00044-0
dc.identifier.issn0809-8654
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2505443
dc.description.abstractAvlingsskader på eng forårsaket av gåsebeiting er et problem for jordbruket i flere kystområder. Hvordan gåsemøkk påvirker kvalitet og smakelighet på surfôret, ble nærmere undersøkt som en del av et større prosjekt ”Tiltak i eng mot beiting av grågås” (1997-2001). Bakgrunnen for dette delprosjektet var at flere husdyrprodusenter hadde mistanke om at gåseekskrementene reduserte smakeligheten av surfôret – bl.a. gjennom redusert gjæringskvalitet.nb_NO
dc.description.abstractEffekt av gåsemøkk i surfôr på fôrkvalitet og smakelighetnb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofBioforsk TEMA
dc.relation.ispartofseriesBioforsk TEMA;1(13) 2006
dc.titleEffekt av gåsemøkk i surfôr på fôrkvalitet og smakelighetnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber2nb_NO
dc.source.volume1nb_NO
dc.source.issue13nb_NO
dc.identifier.cristin1594744
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel