Show simple item record

dc.contributor.authorPedersen, Susanne Friis
dc.date.accessioned2018-07-20T15:08:10Z
dc.date.available2018-07-20T15:08:10Z
dc.date.issued2011-12
dc.identifier.isbn978-82-17-00856-9
dc.identifier.issn0809-8654
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2506194
dc.description.abstractAgurk er populært på smørbrød, i salatbar eller i gresk tzatziki – for å nevne noe. Hver nordmann spiser i gjennomsnitt 5 kg agurk i året (SLF, 2011). Agurkdyrking stiller krav til varme og areal. Et følsomt punkt er roten av planten, særlig i starten av kulturen. Biologisk bekjempelse og beskjæringsmetode må løpende vurderes underveis i sesongen. Forhold som avsetting, lagring og salg må også tenkes igjennom før oppstart. Disse emnene behandles i det følgende.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsk Økologisknb_NO
dc.relation.ispartofseriesBioforsk TEMA;6(24) 2011
dc.titleDyrking av økologiske agurkernb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.source.pagenumber6nb_NO
dc.source.volume6nb_NO
dc.source.issue24nb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record