Økologisk mat – bra for klimaet
dc.contributor.author | Serikstad, Grete Lene | |
dc.date.accessioned | 2018-07-25T12:48:42Z | |
dc.date.available | 2018-07-25T12:48:42Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-00202-4 | |
dc.identifier.issn | 0809-8654 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2506479 | |
dc.description.abstract | Bruk av økologisk mat begrunnes ofte med argumenter om bedre helse og miljø. I økologisk matproduksjon bidrar lavere energiforbruk, oppbygging av organisk materiale i jord og ingen bruk av kunstgjødsel og kjemisk-syntetiske sprøytemidler til at utslippene av klimagassene karbondioksid og lystgass reduseres. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Bioforsk | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | Bioforsk TEMA;2(15) 2007 | |
dc.title | Økologisk mat – bra for klimaet | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 2 | nb_NO |
dc.source.volume | 2 | nb_NO |
dc.source.issue | 15 | nb_NO |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Bioforsk TEMA [234]