Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSerikstad, Grete Lene
dc.date.accessioned2018-07-25T12:48:42Z
dc.date.available2018-07-25T12:48:42Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.isbn978-82-17-00202-4
dc.identifier.issn0809-8654
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2506479
dc.description.abstractBruk av økologisk mat begrunnes ofte med argumenter om bedre helse og miljø. I økologisk matproduksjon bidrar lavere energiforbruk, oppbygging av organisk materiale i jord og ingen bruk av kunstgjødsel og kjemisk-syntetiske sprøytemidler til at utslippene av klimagassene karbondioksid og lystgass reduseres.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofseriesBioforsk TEMA;2(15) 2007
dc.titleØkologisk mat – bra for klimaetnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.source.pagenumber2nb_NO
dc.source.volume2nb_NO
dc.source.issue15nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel