Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSerikstad, Grete Lene
dc.date.accessioned2018-07-25T13:00:34Z
dc.date.available2018-07-25T13:00:34Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.isbn978-82-17-00203-1
dc.identifier.issn0809-8654
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2506486
dc.description.abstractEnergibruk bør inngå i vurdering av landbrukets miljøprofil. Minst mulig bruk av fossile energikilder er et mål i økologisk landbruk. Undersøkelser viser lavere energiforbruk i økologisk drift sammenlignet med konvensjonelt landbruk. Kunstgjødselframstilling står for en stor del av energiforbruket i konvensjonelt landbruk.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofseriesBioforsk TEMA;2(16) 2007
dc.titleØkologisk matproduksjon – energiforbruknb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.source.pagenumber2nb_NO
dc.source.volume2nb_NO
dc.source.issue16nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel