Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorDragland, Steinar
dc.date.accessioned2018-08-07T12:09:54Z
dc.date.available2018-08-07T12:09:54Z
dc.date.issued2003
dc.identifier.isbn82-479-0453-5
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2507887
dc.description.abstractI 1997 vedtok EU en forordning som setter maksimalgrenser for konsentrasjon (her referert til som innhold) av nitrat i salat. Forordningen gjelder fra 17.9.1998, - også for Norge. Det er dyrkeren som er ansvarlig for at innhold av nitrat ikke er over disse grenseverdiene. Statens næringsmiddeltilsyn kan foreta kontroll av nitratinnholdet når salaten er levert, og salget vil bli stoppet dersom innholdet er for høgt. Artikkelen er en veileder for dyrkingspraksis for hagesalat med et nitratinnhold som er innenfor grenseverdiene.nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherPlanteforsknb_NO
dc.relation.ispartofseriesGrønn kunnskap e;7(133) 2003
dc.titleGod dyrkingspraksis for hagesalat i veksthus- og frilandsdyrking med sikte på redusert nitratinnholdnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.source.pagenumber4nb_NO
dc.source.volume7nb_NO
dc.source.issue133nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel