Grønn kunnskap – 32 smakebiter fra NIBIOs virksomhet i 2018
dc.contributor.editor | Baumann, Camilla | |
dc.date.accessioned | 2019-02-18T08:27:33Z | |
dc.date.available | 2019-02-18T08:27:33Z | |
dc.date.created | 2019-02-18T08:45:59Z | |
dc.date.issued | 2019-02 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-02282-4 | |
dc.identifier.issn | 2464-1189 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2585810 | |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | NIBIO | nb_NO |
dc.relation.ispartof | NIBIO Bok | |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO Bok;5(2) 2019 | |
dc.title | Grønn kunnskap – 32 smakebiter fra NIBIOs virksomhet i 2018 | nb_NO |
dc.type | Report | nb_NO |
dc.description.version | updatedVersion | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 44 | nb_NO |
dc.source.volume | 5 | nb_NO |
dc.source.issue | 2 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1678116 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
NIBIO BOK [164]
-
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO [4490]