Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHelgesen, Hilde
dc.contributor.authorOostindjer, Marije
dc.contributor.authorArnesen, Erik K.
dc.contributor.authorDufseth, Laila
dc.contributor.authorHovland, Ellen-Margrethe
dc.date.accessioned2019-09-05T07:35:31Z
dc.date.available2019-09-05T07:35:31Z
dc.date.created2019-09-04T14:09:38Z
dc.date.issued2019-09
dc.identifier.isbn978-82-17-02378-4
dc.identifier.issn2464-1162
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2612583
dc.description.abstract«Nudges» eller såkalte små dytt kan gjøre det lettere for folk å ta bedre valg, som (for eksempel) å spise sunnere, uten å begrense valgfriheten/tilgjengeligheten. Denne studien undersøkte om små endringer eller dytt i en sykehuskantine kunne hjelpe pasienter til å velge sunnere og mer «hjertevennlig mat». Prosjektets mål var å utvikle og teste ut et sett med enkle og lite kostbare «nudging»-metoder som gjør det lettere å velge mer helseriktig mat, å vise om metodene eller tiltakene gav endringer i spiseatferd og lage en praktisk veileder som beskriver resultatene og erfaringene fra prosjektet slik at disse kan brukes av kjøkkenansvarlige på andre spiseplasser.nb_NO
dc.language.isoengnb_NO
dc.publisherNIBIOnb_NO
dc.relation.ispartofNIBIO Rapport
dc.relation.ispartofseriesNIBIO Rapport;5(89) 2019
dc.subjectHospital cafeterianb_NO
dc.subjectBuffetnb_NO
dc.subjectHealthy eatingnb_NO
dc.titleNudging towards healthier food choices. Promoting vegetable consumption, smaller portions and reduced salt-intake in a self-service buffet in a hospital cafeteria in Norwaynb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.description.versionpublishedVersionnb_NO
dc.source.pagenumber30nb_NO
dc.source.volume5nb_NO
dc.source.issue89nb_NO
dc.identifier.cristin1721525
dc.relation.projectNIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi: 10175nb_NO
cristin.unitcode7677,1,0,0
cristin.unitnameDivisjon for matproduksjon og samfunn
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel