Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorPrestvik, Anne
dc.contributor.authorYstad, Eystein
dc.contributor.authorPettersen, Ivar
dc.contributor.authorHelgesen, Hilde
dc.contributor.authorRomsaas, Ingrid
dc.date.accessioned2020-12-15T07:52:55Z
dc.date.available2020-12-15T07:52:55Z
dc.date.created2020-12-14T15:02:29Z
dc.date.issued2020-12
dc.identifier.isbn978-82-17-02716-4
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2719373
dc.description.abstractDenne rapporten gjør en gjennomgang av kompetansebehovet i landbrukets verdikjeder, inkludert matindustrien. Det er også en oversikt og gjennomgang av utdanningstilbudene, fra videregående til universitet, som er rettet mot landbruket, samt søkning og kandidatproduksjon i disse. Til slutt i rapporten er det en gjennomgang av gap mellom kompetansebehov, utdanningstilbud og rekruttering, og forslag til tiltak.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNIBIOen_US
dc.relation.ispartofNIBIO Rapport
dc.relation.ispartofseriesNIBIO-rapport;6(171) 2020
dc.subjectKompetansebehoven_US
dc.subjectUtdanningen_US
dc.subjectJordbruken_US
dc.titleLandbrukets kompetansebehov og utdanningeren_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.pagenumber96en_US
dc.source.volume6en_US
dc.source.issue171en_US
dc.identifier.cristin1859621
dc.relation.projectNIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi: 51372en_US
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel