Grønn kunnskap – 39 smakebiter fra NIBIOs virksomhet i 2020
dc.contributor.editor | Baumann, Camilla | |
dc.date.accessioned | 2021-02-10T12:05:51Z | |
dc.date.available | 2021-02-10T12:05:51Z | |
dc.date.created | 2021-02-09T07:49:59Z | |
dc.date.issued | 2021-02 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-02750-8 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2727183 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | NIBIO | en_US |
dc.relation.ispartof | NIBIO Bok | |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO-bok;7(2) 2021 | |
dc.title | Grønn kunnskap – 39 smakebiter fra NIBIOs virksomhet i 2020 | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
dc.source.pagenumber | 50 | en_US |
dc.source.volume | 7 | en_US |
dc.source.issue | 2 | en_US |
dc.identifier.cristin | 1887904 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
NIBIO BOK [214]
-
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO [4586]
-
Årsrapporter [16]