Vis enkel innførsel

dc.contributor.editorBaumann, Camilla
dc.date.accessioned2021-02-10T12:05:51Z
dc.date.available2021-02-10T12:05:51Z
dc.date.created2021-02-09T07:49:59Z
dc.date.issued2021-02
dc.identifier.isbn978-82-17-02750-8
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2727183
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNIBIOen_US
dc.relation.ispartofNIBIO Bok
dc.relation.ispartofseriesNIBIO-bok;7(2) 2021
dc.titleGrønn kunnskap – 39 smakebiter fra NIBIOs virksomhet i 2020en_US
dc.typeResearch reporten_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.pagenumber50en_US
dc.source.volume7en_US
dc.source.issue2en_US
dc.identifier.cristin1887904
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel