dc.contributor.author | Halland, Hilde | |
dc.date.accessioned | 2021-11-30T07:57:49Z | |
dc.date.available | 2021-11-30T07:57:49Z | |
dc.date.created | 2021-11-29T11:15:47Z | |
dc.date.issued | 2021-11 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-02964-9 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2831994 | |
dc.description.abstract | Denne rapporten er en sammenstilling av prosjektet ‘Grøntproduksjon i nord: mot en bærekraftig fremtid’, som ble gjennomført vinteren 2020/2021. Formålet med prosjektet var å undersøke hva en bærekraftig gård i Nord-Norge er, og hvordan vi kan sikre en mer bærekraftig produksjon av bær, grønnsaker og potet i fremtiden. Vi analyserer status for bærekraft på gårdsnivå med SmartFarm og gjennom workshoper undersøker vi hva som kjennetegner læringsprosesser for mer bærekraft. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | NIBIO | en_US |
dc.relation.ispartof | NIBIO Rapport | |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO-rapport;7(191) 2021 | |
dc.subject | Bærekraft | en_US |
dc.subject | Hagebruk | en_US |
dc.subject | Nord-Norge | en_US |
dc.subject | SmartFarm | en_US |
dc.subject | Læring | en_US |
dc.title | Veien til bedre bærekraft – Et dybdestudie i grøntnæringa i nord | en_US |
dc.type | Research report | en_US |
dc.description.version | publishedVersion | en_US |
dc.source.pagenumber | 14 | en_US |
dc.source.volume | 7 | en_US |
dc.source.issue | 191 | en_US |
dc.identifier.cristin | 1960728 | |
dc.relation.project | NIBIO - Norsk institutt for bioøkonomi: 51423.07 | en_US |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |