Show simple item record

dc.contributor.authorHansen, Inger
dc.contributor.authorJørgensen, Grete M.
dc.contributor.authorBerge, Christine K.
dc.contributor.authorNagel-Alne, Gunvor E.
dc.contributor.authorGilhuus, Marianne
dc.contributor.authorStubsjøen, Solveig M.
dc.contributor.authorEllingsen-Dalskau, Kristian
dc.contributor.authorMejdell, Cecilie M.
dc.coverage.spatialÅsen_US
dc.date.accessioned2021-12-22T07:59:48Z
dc.date.available2021-12-22T07:59:48Z
dc.date.issued2021-12
dc.identifier.isbn978-82-17-02980-9
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2835325
dc.description.abstractProduksjonen av storfekjøtt i Norge kjennetegnes bl.a. av stor variasjon med hensyn til fjøsbygg, driftssystemer, driftsrutiner og beiteforhold. Vi har besøkt 30 gårdsbruk og spurt produsentene selv om hva de mener er de viktigste suksessfaktorene for god produksjon og dyrevelferd i storfekjøttproduksjonen. I en serie på tre NIBIO-POPer publiseres resultater fra prosjektene «Arktisk storfekjøttproduksjon» (Hansen & Jørgensen 2016) og «Storfekjøttproduksjon i fjellregionen» (Berge m.fl. 2017). Dette er den første, hvor vi deler bøndenes anbefalinger for gode driftsløsninger og bygninger som de selv har erfart fungerer. Målgruppa er storfekjøttprodusenter, spesielt de som er i etableringsfasen.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNIBIOen_US
dc.relation.ispartofseriesNIBIO-pop;7(34) 2021
dc.titleArktisk storfekjøttproduksjonen_US
dc.title.alternative1. Anbefalinger for driftsløsninger og bygningeren_US
dc.typeOthersen_US
dc.rights.holderNIBIOen_US
dc.source.pagenumber6en_US
dc.source.volume7en_US
dc.source.journalNIBIO POPen_US
dc.source.issue34en_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record