• EAT-Lancet-kommisjonens rapport belyst fra ulike perspektiv 

      Korsæth, Audun (NIBIO Rapport;5(83) 2019, Research report, 2019-06)
      EAT-Lancet-rapporten «Food in the Anthropocene» ble publisert i det velrenommerte tidsskriftet Lancet 17.januar 2019, og rapporten har fått mye oppmerksomhet i ettertid. Til sammen 37 forskere og eksperter har bidratt i ...
    • Studieplan for fagskoleutdanning i Bærekraftige matopplevelser 

      Høberg, Eva Narten; Tørrissen, Per Theodor; Steinrud, Marianne Myrnes; Samuelsen, Else (NIBIO-rapport;7(146) 2021, Research report, 2021-09)
      Studieplan for fagskoleutdanningen Bærekraftige matopplevelser bygger på erfaringer fra studietilbud Mat og matkultur som ble tilbudt ved Høgskolen i Nesna i samarbeid med Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO) (2005-2014). ...