Blar i NIBIO RAPPORT på emneord "Organic food"
Viser treff 1-3 av 3
-
Fokus på FoU, formidling og strategi for å auke produksjonen av økologisk frukt og bær
(NIBIO Rapport;2(147) 2016, Research report, 2016-12-20)Føregangsfylket for økologisk frukt og bær (FFFB) gav NIBIO ved Gunnhild Jaastad i oppdrag å vidareføre og ferdigstille arbeid som Jaastad hadde hatt ansvar for i perioden som tilsett i FFFB. Oppdraget var å 1) initiere ... -
Lokal mat og lokale spisesteder - Resultater fra intervju med et utvalg spisesteder, leverandører og spisegjester på Helgeland
(NIBIO RAPPORT;3(97) 2017, Research report, 2017-07-18)Forbrukernes interesse for lokal mat er stadig økende. Dette gjenspeiles bl.a. i økt omsetningstall for lokal mat. Halvparten av norske turister sier samtidig at lokale mat- og drikkeopplevelser er viktige når de reiser i ... -
Økt kunnskap om økologisk tunnelproduksjon av bær. Sorter, gjødsling, dyrkingsteknikk
(NIBIO-rapport;7(77) 2021, Research report, 2021-04)Bærproduksjon i plasttunnel har blitt trukket frem som en løsning for økologisk bærdyrking. Et slikt produksjonssystem er relativt nytt i Norge, og det er behov for mer kunnskap for å optimalisere produksjonen. I perioden ...