Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorWam, Hilde Karine
dc.contributor.authorFelton, Annika M.
dc.contributor.authorHjeljord, Olav
dc.date.accessioned2022-03-17T06:50:08Z
dc.date.available2022-03-17T06:50:08Z
dc.date.created2022-03-16T10:52:00Z
dc.date.issued2022-03
dc.identifier.citationNIBIO POP. 2022, 8 (8), .en_US
dc.identifier.isbn978-82-17-03042-3
dc.identifier.issn2464-1170
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2985688
dc.description.abstractDet første de fleste tenker på når en nevner elgbeite er ROS. Rogn, osp og selje (og eik i Sverige) er de mest ettertraktede beiteplantene for skogens konge i Skandinavia. De utgjør derimot ofte bare en liten del av den typiske dietten til elg. Flere andre faktorer avgjør også kvaliteten på elgbeitene.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.relation.ispartofseriesNIBIO-pop;8(8) 2022
dc.titleErfaringer fra Norge og Sverige Hva er et godt elgbeite?en_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.pagenumber4en_US
dc.source.volume8en_US
dc.source.journalNIBIO POPen_US
dc.source.issue8en_US
dc.identifier.cristin2010146
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel