Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorFrøseth, Randi Berland
dc.contributor.authorLøes, Anne-Kristin
dc.contributor.authorSilja Valand
dc.contributor.authorGuro Brodal
dc.date.accessioned2022-05-27T06:33:23Z
dc.date.available2022-05-27T06:33:23Z
dc.date.created2022-05-20T12:37:03Z
dc.date.issued2022-05
dc.identifier.isbn978-82-17-03087-4
dc.identifier.issn2464-1170
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2996315
dc.description.abstractGodt såkorn er en forutsetning for en vellykket kornproduksjon. Såkorn bør ha høy spireevne, være friskt, og ha minst mulig innblanding av annet frø. Rensing og kvalitetstesting er viktig for å oppnå dette, men grunnlaget legges ved å ha kontroll med dyrkingsforholdene, tresking, tørking og lagring.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.relation.ispartofseriesNIBIO-pop;8(17) 2022
dc.titleØKOLOGISK LANDBRUK Produksjon og bruk av eget såkornen_US
dc.title.alternativeØKOLOGISK LANDBRUK Produksjon og bruk av eget såkornen_US
dc.typeJournal articleen_US
dc.description.versionpublishedVersionen_US
dc.source.volume8en_US
dc.source.journalNIBIO POPen_US
dc.source.issue17en_US
dc.identifier.cristin2025962
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel