• Et himmelsk sidesprang – matopplevelser på Helgeland 

      Høberg, Eva Narten; Ljunggren, Elisabet Carine (Bioforsk rapport;7(123) 2012, Research report, 2012-07-25)
      Rapporten presenterer resultater fra forprosjektet VRI Matopplevelser på Helgeland, 2011. Prosjektet har som mål å bidra til at turister og andre spisegjester får bedre tilgang til «smaken av Helgeland» gjennom å motivere ...
    • Fagskole for lokal mat, videreforedling og matopplevelser 

      Høberg, Eva Narten; Forsmo, Rolf Jøran (NIBIO RAPPORT;3(58) 2017, Research report, 2017-07-06)
      Kompetansekravet for å svare på markedets forventninger knyttet til matproduksjon, foredling, tilberedning og servering, er sammensatt og sterkt tverrfaglig. Dette henger sammen med at forbrukerendringer de siste par tiår ...
    • Hornøya inn i fremtiden. Fugl og folk hånd i hånd 

      Frantzen, Bjørn (NIBIO Rapport;3(163) 2017, Research report, 2017-12-21)
      Rapporten gjør en kort gjennomgang av de forskjellige aktørene på Hornøya før en ved bruk av avisutklipp om aktiviteten på Hornøya kommenterer ueningheter. Det viktigste bidraget i rapporten er knyttet at det gis råd til ...
    • Natur- og kulturturisme i kystområdene 

      Sæther, Bjørn (Journal article, 1988)
    • Stølsdrift i Valdres – Flaskehalsar for stølsdrift og nye stølstilknytta næringar – eit forprosjekt 

      Daugstad, Kristin; Lunnan, Tor (Bioforsk rapport;4(55) 2009, Research report, 2009-05-05)
      Denne utgreiinga gjev ei oversikt over stølsdrifta i Valdres og har sett på kva som skal til for at gardbrukarane vil fortsette med stølsdrift og/eller grunnar til at dei sluttar med stølsdrift. Fokuset er på ”flaskehalsar” ...