• Dagligvarehandel og mat 2010 

      Kjuus, Johanne (Dagligvarehandel og mat;2010, Research report, 2010-04)
      Norsk dagligvarehandel lever av å formidle mat og andre dagligvarer til norske forbrukere og har stor betydning for forbrukernes dagligvaretilbud. Tilgjengelighet og utvalg, pris og kvalitet avhenger av tilpasningen i ...
    • Dagligvarehandel og mat 2013 

      Pettersen, Ivar (Daglivarehandel og mat;2013, Report, 2013)
      Norsk dagligvarehandel lever av å formidle mat og andre dagligvarer til norske forbrukere og har stor betydning for forbrukernes dagligvaretilbud. Tilgjengelighet og utvalg, pris og kvalitet avhenger av tilpasningen i ...
    • Etegilde og fagmøte – Info 1 Prosjekt økologisk sauekjøttproduksjon i Troms og Finnmark 

      Røthe, Gunnlaug (Bioforsk rapport;1(23) 2006, Research report, 2006-02-14)
      Det er blitt en årlig tradisjon å arrangere etegilde og fagseminar på økologisk vis. Dette ble også gjort i 2005 på Reisafjord Hotell. Det ble servert mye god mat basert på økologiske råvarer og fokusert på hvordan forholde ...
    • Mat og industri 2010. Status og utvikling i norsk matindustri 

      Nordlund, Anders (Mat og industri;2010, Research report, 2010-04)
    • Mat og industri 2011 - Status og utvikling i norsk matindustri 

      Steine, Gro; Kjuus, Johanne (Mat og industri;2011, Research report, 2011-09)
      Norsk matindustri produserer varer hovedsakelig til det norske forbrukermarkedet og er en sentral, og en helt nødvendig del av en komplett verdikjede for mat. Matindustrien er en stor avtaker av produkter fra norsk ...