• Frukt og grønnsaker. Prisnivå og -utvikling 1989–2000 

      Søyland, Viil; Nersten, Nils Kristian; Knutsen, Heidi (NILF Rapport;2001-13, Research report, 2001-08)
      Denne rapporten omhandler prisutviklingen på poteter, grønnsaker, frukt og bær i Norge, i perioden 1989-2000. Det er sett på relativ og absolutt prisutvikling på produsentnivå og forbrukernivå, samt utvikling i marginer ...
    • Grønn verdi. Lønnsom vekst for norsk frukt og grønt 

      Pettersen, Ivar; Nebell, Ingunn; Prestvik, Anne (NILF Rapport;2014-3, Research report, 2014)
      Norske frukt- og grøntprodusenter utgjør kjernen i en stor, vekstkraftig og konkurranseutsatt verdikjede i norsk matsektor. Norsk frukt og grøntproduksjon må hele tiden tilpasse eget tilbud til konkurrerende import og har ...
    • Norsk frukt og grønt 2007 

      Dæhlen, Guro; Pettersen, Ivar (NILF Rapport;2007-5, Research report, 2007-10)
      Norsk frukt- og grøntsektor har som en betydelig del av norsk jordbruk, gjennomgått relativt gjennomgripende omstilling. Endringene i dagligvarehandelen har fått store konsekvenser for struktur, organisering og ...
    • Prisforskjeller i nordiske frukt- og grøntmarkeder 

      Kjuus, Johanne; Svennerud, Mads (NILF Rapport;2004-8, Research report, 2004-10)