Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSolemdal, Liv
dc.contributor.authorFriis Pedersen, Susanne
dc.date.accessioned2017-05-21T19:14:10Z
dc.date.available2017-05-21T19:14:10Z
dc.date.created2014-11-18T13:10:19Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.isbn978-82-17-01343-3
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2443016
dc.description.abstractDet er samlet informasjon om markedet for økologisk mat i de nordiske landene. Ulikheter mellom landene er belyst ved å sammenligne faktorer som politiske mål og oppfølging av disse, innenlands produksjon av økologisk mat, strategier for markedsføring og forbrukerpreferansernb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherBioforsknb_NO
dc.relation.ispartofBioforsk Rapport
dc.relation.ispartofseriesBioforsk Rapport;
dc.subjectØkologisk matnb_NO
dc.subjectøkologisk landbruknb_NO
dc.subjectmarkednb_NO
dc.titleØkologisk mat i de nordiske landene - tilgang på råvarer og faktorer som påvirker omsetning av økologisk matnb_NO
dc.typeResearch reportnb_NO
dc.subject.nsiVDP::Landbruks- og Fiskerifag: 900::Landbruksfag: 910nb_NO
dc.source.pagenumber51nb_NO
dc.source.volume9nb_NO
dc.source.issue139nb_NO
dc.identifier.cristin1174155
dc.relation.projectBioforsk: 20282nb_NO
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel