• Klimakur 2030. Overgang fra rødt kjøtt til vegetabilsk og fisk 

      Mittenzwei, Klaus; Walland, Finn; Milford, Anna Birgitte; Grønlund, Arne (Research report, 2020-01)
      Miljødirektoratet har gitt NIBIO i oppdrag å oppdatere klimatiltaket «Overgang fra rødt kjøtt til vegetabilsk og fisk». Tiltaket inngår i Regjeringens bestilling av «Klimakur 2030». Notatet er utarbeidet i henhold til ...
    • Status og potensial for økt produksjon og forbruk av vegetabilske matvarer i Norge 

      Mittenzwei, Klaus; Milford, Anna Brigitte; Grønlund, Arne (Working paper, 2017-08-25)
      Klima- og miljødepartementet (KLD) har bedt NIBIO om å se nærmere på potensialet for økt produksjon og forbruk av vegetabilske matvarer i Norge. Prosjektet har blitt gjennomført av Klaus Mittenzwei (prosjektleder), Anna ...