Økologisk mat i Forsvaret - Hva mener brukerne av Forsvarets messer om økologisk matservering?
dc.contributor.author | Sørum, Helene | |
dc.contributor.author | Solemdal, Liv | |
dc.date.accessioned | 2017-10-16T19:16:03Z | |
dc.date.available | 2017-10-16T19:16:03Z | |
dc.date.created | 2017-09-29T22:17:44Z | |
dc.date.issued | 2011-04-19 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-00781-4 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2460408 | |
dc.description.abstract | Det er gjennomført en spørreundersøkelse ved fire av Forsvarets avdelinger, for å finne ut hva brukerne mener om å servere økologisk mat i Forsvarets messer og hvilke holdninger de har til slik mat. | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Bioforsk | nb_NO |
dc.relation.ispartof | Bioforsk Rapport | |
dc.relation.ispartofseries | Bioforsk rapport;6(55) 2011 | |
dc.subject | Økologisk mat | nb_NO |
dc.subject | Organic food | nb_NO |
dc.subject | Forbrukerundersøkelse | nb_NO |
dc.title | Økologisk mat i Forsvaret - Hva mener brukerne av Forsvarets messer om økologisk matservering? | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Økonomi: 210 | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Economics: 210 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 22 | nb_NO |
dc.source.volume | 6 | nb_NO |
dc.source.issue | 55 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1500732 | |
dc.relation.project | Bioforsk: 20137 | nb_NO |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |