Grønn kunnskap 36 smakebiter fra NIBIOs virksomhet i 2017
dc.contributor.editor | Baumann, Camilla | |
dc.date.accessioned | 2018-02-26T10:13:28Z | |
dc.date.available | 2018-02-26T10:13:28Z | |
dc.date.created | 2018-02-26T10:20:47Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-17-02018-9 | |
dc.identifier.issn | 2464-1189 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2486925 | |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | NIBIO | nb_NO |
dc.relation.ispartof | NIBIO Bok | |
dc.relation.ispartofseries | NIBIO BOK;4(2) 2018 | |
dc.title | Grønn kunnskap 36 smakebiter fra NIBIOs virksomhet i 2017 | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 48 | nb_NO |
dc.source.volume | 4 | nb_NO |
dc.source.issue | 2 | nb_NO |
dc.identifier.cristin | 1568582 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
NIBIO BOK [171]
-
Publikasjoner fra CRIStin - NIBIO [4501]